Adviserend teken- en studiebureau

Na een grondig overleg in ontwerp- en offertefase, wordt het dossier intern overgedragen aan een team van tekenaars en ingenieurs. Op basis van de architectuur- en stabiliteitsplannen worden de knooppunten en verankeringsdetails volledig uitgetekend en voorgelegd ter goedkeuring. Na de goedkeuring worden de productietekeningen opgemaakt en volledig uitgewerkt om in productie te geven.


Productie

Na de goedkeuring van de productieplannen wordt een efficiënte productievolgorde uitgestippeld, rekening houdend met de levering- en montagevolgorde op de werf. De (houten) bekistingen en wapeningsnetten of - korven worden op maat en met de hoogste precisie in elkaar gezet. Alle accessoires worden nauwkeurig op hun plaats gebracht en de mal wordt volgestort met zelfnivelerend beton uit onze eigen betoncentrale. Na 1 dag worden de elementen ontkist, afgewerkt en gestockeerd.


Kwaliteitscontrole

Elke stap in het proces wordt nauwlettend opgevolgd, gecontroleerd en bijgestuurd waar nodig. In het laboratorium worden de aangeleverde grondstoffen gecontroleerd, en onze eigen betons getest op druksterkte. Er wordt continu onderzoek gedaan naar nieuwe samenstellingen en toepassingen.


Een foto van gewapend beton

Transport

De leveringen worden door de interne logistieke dienst in nauw overleg met de werf voorbereid om de elementen op tijd naar de werf te brengen.


Nazorg

Het opstoppen van hijs- en schoorvoorzieningen wordt na montage door ervaren vakmensen ter plaatse uitgevoerd. Ook eventuele herstellingen van beschadigingen tijdens het transport of de plaatsing worden met de nodige zorg en vakkennis bijgewerkt.


Een foto van een realisatie van Verheyen Beton